Fes-te soci

Per a fer-te soci les dades indispensables són: 

Nom i cognoms complets 
DNI 
Data de naixement
Adreça 
Un telèfon de contacte 
e-mail

Numero de compte on carregar els rebuts

A banda d’aquestes dades, tenim una fitxa amb camps addicionals que ens és de molta utilitat per gestionar-nos eficientment. De tota manera, per a donar-te d’alta, amb els camps citats abans tenim prou de moment. 

Els pagaments els gestionem a través de «BBVA». Per a fer-se soci s’ha de pagar la quota d’inscripció (260€), més la quota anual (140€ ) assegurança del club inclosa. Per a qui tingui la intenció d’actuar en competicions, haurà de sol·licitar alguna de les llicències federatives, ja que inclouen assegurança de responsabilitat civil. Tot i així les cobertures del privat del club són més àmplies. No obstant, recomanem com a mínim estar en possessió de la llicència FAC autonòmica, ja que aquest òrgan és el que dóna suport als clubs i d’aquesta manera financem les seves activitats alhora que obtenim una millor resposta per la seva part. 

Resumint, sense idea de competir, els pagaments a fer serien bàsicament dos: 

Quota d’inscripció majors de 18 anys: 260€ * 
Quota d’inscripció menors de 18 anys: 130€

Quota anual General: 140€ 
Quota anual menors de 18 anys:   80€
Soci acompanyant o col·laborador:   80€

Assegurança colectiva obligatòria inclosa.

* La quota d’inscripció es pot fraccionar en dos plaços, pagant 130€ el primer any i 130€ més l’any següent, juntament amb la quota anual corresponent, sense cap tipus d’interès. 

Pots descarregar-te la fitxa del soci en format pdf, emplenar-la com a formulari i:

 • Enviar-la per e-mail a info@arcvalldeltenes.com
 • O entregar-lo en mà al camp
 • O enviar-lo per correu ordinari a:
  Aeroclub R/C Vall del Tenes 
  Carrer Sud nº 7
  08185 – Lliçà de Vall  
  BARCELONA

En qualsevol cas, hauràs d’esperar l’acceptació de la teva sol·licitud, ja que tenim un límit de places. Ens posarem en contacte amb tu per a informar-te de l’estat de la mateixa, i si és acceptada, comunicar-te el compte de «BBVA» on hauries de fer l’ingrés. 

Un cop acceptada la teva sol·licitud, sobretot, no oblidis fer constar en l’ingrés el nom i cognoms per saber qui fa el pagament. 

Important: A partir de la inscripció com a soci, pagada la matrícula (o la meitat de la matrícula) més la anualitat corresponent, els pagaments a l’Aeroclub s’han de domiciliar per a anys succesius. Pots descarregar el full d’autoritzazió i fer-nos-el arribar.